Zavřít
Kategorie
Výdejní místo
Global Filament s.r.o
Teslova 1129/2
Ostrava
70200
Česká Republika

Petr Machala
+420 725 263 474
info-zavinac-refraktometr-eshop.cz
Socialní sítě

 

Udělte nám recenzi

 Nebudeme Vás nikdy

obtěžovat s různymi dotazníky

(heureka atd)

...ale rádi uvítáme

Vaše názory!

napište nám recenzi:

RECENZE GOOGLE

Copyright ©

Veškerý obsah

těchto webových

stránek je chráněn

autorským právem.

Není dovoleno 

kopírovat jakýkoliv

obsah stránek. 

Stupnice vyvinuty v naší

společnosti, jsou autorským

právem značky

Refraktometr®

a vztahuje se na ně

právní ochrana registrovaných

technických řešení.

 §   Copyright ©

refraktometr-eshop.cz  

 

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ GDPR


Vážení zákaznící,

Chtěli bychom Vás informovat o způsobu nakládaní s Vašimi osobními údaji dle nařízení GDPR.

Jsme e-shop www.refraktometr-eshop.cz který provozuje společnost Global Filament s.r.o IČ 06027628 z důvodu že potřebujeme odbavit Vaší objednávku zpracováváme Vaše údaje : Jméno,Příjmení,adresu, telefonní číslo a e-mail.

GDPR zákon umožňuje zpracovávat tyto Vaše údaje z důvodu plnění smlouvy.

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu odbavení objednávky a dále pak po dobu, kterou nám ukládají daňové předpisy. 

Správce Vašich osobních údajů v našem e-shopu je jednatel společnosti Global Filament s.r.o, Petr Machala. Který dohlíží na bezpečné zpracování údajů dle GDPR zákona. 

Pro doručení Vaší zásilky musíme poskytnout tyto údaje pro přepravce Vaší zásilky. Nyní spolupracujeme s přepravci DPD(Direct Parcel Distribution CZ s. r. o) a Česká pošta s.p. kteří použijí tyto Vaše osobní údaje, výhradně pouze k doručení zásilky. Objednávka přepravy pro společnost DPD se zpracovává přes platformu DTPshop.cz s.r.o. který rovněž chrání Vaše osobní údaje dle nařízení GDPR.  Tyto společnosti jsou zpracovateli vašich osobních údajů pro doručení Vaší objednávky.

V připadě užití on-line chatu a vyplněním svého jména a emailové adresy při zahajení konverzace informace zpracovává Vaše osobní údaje také vydavatel tohoto softwaru : Smartsupp.com, s.r.o., DIČ CZ03668681. 

Náš eshop beží na vlastní platformě která je nahrána na serverech FORPSI. Platforma je zabezpečena heslem s vysokým stupněm zabezpečení.

Veškeré PC ve společnosti máme zabezpečeny heslem a chráníme tyto Vaše údaje proti zneužití třetí osobou (krádež pc, vloupaní). Prostory kde jsou umístěny PC s vašimi údaji, jsou hlídany nepřetržitou službou bezpečnostní agentůry.   

Zavazujeme se za společnost Global Filament s.r.o, že Vaše údaje budou vždy v bezpečí. 

Jako zakazník máte práva dle nařízení GDPR o zpracováním Vašich údajů a naše společnost Vám poskytne plnou součinnost. (vymazaní osobních údajů z naši e-shopové platformy apod.) Vyjímkou jsou Vaše údaje na faktuře, které máme ze zákona povinnost archivovat 10let.

 

Kompletní naše povinnosti dle GPDR a vaše práva, naleznete na stránkách úŕadu pro ochranu osobních údajů na adrese : https://www.uoou.cz/gdpr/ds-3938/p1=3938

 

Jednatel společnosti : Petr Machala

 




Nákupní košík eshop-basket
tick Zboží bylo přidáno
Váš nákupní košík je prázdný.
Položek: 0 ks
Celkem s DPH: 0 Kč

Nákupní košík
Sezónní nabídka

🍯🐝💨

Kalibrační roztoky

pro refraktometry

na MED

30% Voda v medu 

25% Voda v medu

68.5% Brix

Doporučujeme:
112,17 Kč bez DPH
129 Kč
32,23 Kč bez DPH
39 Kč
211,57 Kč bez DPH
256 Kč
Zboží v akci
1 966,94 Kč bez DPH
2 780 Kč 2 380 Kč

1 115,7 Kč bez DPH
1 490 Kč 1 350 Kč

Najdete nás na facebooku
Refraktometr® Est.2012

Originál je jen jeden!

A ten náš od roku 2012...

Kvalita,

po které toužíte.

Hodnota,

kterou si zasloužíte.

 

Nahoru