Zavřít
Kategorie
Kontaktujte nás:
Global Filament s.r.o
Teslova 1129/2
Ostrava
70200
Česká Republika

Petr Machala
+420 725 263 474
info-zavinac-refraktometr-eshop.cz
Socialní sítě

 

Udělte nám recenzi

 Nebudeme Vás nikdy

obtěžovat s různymi dotazníky

(heureka atd)

...ale rádi uvítáme

Vaše názory!

napište nám recenzi:

RECENZE GOOGLE

Copyright ©

Veškerý obsah

těchto webových

stránek je chráněn

autorským právem.

Není dovoleno 

kopírovat jakýkoliv

obsah stránek. 

Stupnice vyvinuty v naší

společnosti, jsou autorským

právem značky

Refraktometr®

a vztahuje se na ně

právní ochrana registrovaných

technických řešení.

 §   Copyright ©

refraktometr-eshop.cz  

 

ENZYMY PRO OBILNÉ A OVOCNÉ KVASY


Výkonné enzymy - praví hrdinové v mikrosvětě biochemie! Tyto malé, ale ohromně významné molekuly jsou Vašimi motory při přeměně všech možných zkvasitelných cukrů a nevzdají to ani s přibyvajicím alkoholem ve Vašem kvasu! 

Enzymy - tajná zbraň pro perfektní kvasný proces! Tyto úžasné enzymy přinášejí nezbytnou pomoc při přeměně všech zkvasitelných cukrů z ovoce nebo obilných látek.
Tyto enzymy vám umožňují dosáhnout konzistentních výsledků a doslovaotevírají cestu k umění domácího kvašení. S pektinázami pro kvasný proces můžete zkoumat nové recepty, optimalizovat procesy pro Vaší bezchybnou pálenku!

 

Enzymy pro kvasy obsahující škrob.


Amylázy : Jsou to enzymy rozkládající škrob. Při zakládaní kvasu z obilí nebo brambor je přidaní těchto enzymu téměř nutností. Některé kvasnice jsou dodávaný s tímto enzymem (př.Rum Turbo,Whiskey Turbo...). Pro kvasy ze zrna doporučuje použítí Glukoamylázy.

 

Enzymy pro ovocné kvasy:


Pektinázy : Jsou to podpůrné látky ovoce a jsou dostupné prakticky ve všech druzích ovoce. Při dodání enzymu pektinázy společně s kvasinkami dosáhneme úplného prokvašení. Enzymy ve správném množství, zvládnou spolu s kvasinkami rozložit i nedrcené ovoce (např. Jablka). Výsledná pálenka získá také lepší aroma. Při použití pektinázy eliminujeme problémy se zastavováním kvasného procesu.


Pektinázu můžete k Vašim turbovasinkám nakoupit zde : Enzym pektináza 1g

 

 Příklad rozkladu pektinázy:

 


 

 Obilné kvasy a kvas z melasy.

 

Glukoamyláza : Glukoamyláza se používá pro rozbití molekuly cukru s dlouhým řetězcem na krátký řetězec. Sacharidy z dlouhého řetězce nedokážou kvasinky zpracovat, proto je nutné u kvasu ze zrna přidat přírodní enzym glukoamylázy který tyto sacharidy přemění na krátký řetězec. Tento enzym je také vhodné použít u kvasu z melasy jelikož rozkládá dextrin který je obsažený v melase.

 

 

 

 

Tým refraktometr-eshop.cz

Nákupní košík eshop-basket
tick Zboží bylo přidáno
Váš nákupní košík je prázdný.
Položek: 0 ks
Celkem s DPH: 0 Kč

Nákupní košík
╰➤ Výhodné nákupy
Novinka

Parametrické vyhledávání

u sortimentu

Kvasnic a enzymů

Ať chutná lépe, jak vizovice!

ALZA Boxy

Nově doručujeme

také do ALZA boxů

jen za 59,-

nelze platit dobírkou!

Doporučujeme:
97,32 Kč bez DPH
109 Kč
32,23 Kč bez DPH
39 Kč
211,57 Kč bez DPH
256 Kč
Najdete nás na facebooku
Refraktometr® Est.2012

Originál je jen jeden!

A ten náš od roku 2012...

Kvalita,

po které toužíte.

Hodnota,

kterou si zasloužíte.

 

Nahoru