Zavřít
Kategorie
Udělte nám recenzi

 Nebudeme Vás nikdy

obtěžovat s různymi dotazníky

(heureka atd)

...ale rádi uvítáme

Vaše názory!

napište nám recenzi:

RECENZE GOOGLE

Výdejní místo
Global Filament s.r.o
Teslova 1129/2
Ostrava
70200
Česká Republika

Petr Machala
+420 725 263 474
info-zavinac-refraktometr-eshop.cz
Doporučujeme:
112,17 Kč bez DPH
129 Kč
28,1 Kč bez DPH
34 Kč
1 206,61 Kč bez DPH
1 460 Kč
Kalibrační protokoly:

Řezné emulze

Směs kompletních enzymů (obilné kvasy, melasa a další)

Kód produktu:
EnyzymKomplet
Cena bez DPH:
56,2 Kč
Cena:
68 Kč
Dostupnost:
Skladem
Záruka:
24 měsíců
Počet ks

Směs kompletních enzymů (obilné kvasy, melasa a další)

Tato směs Enzymů je speciálně určena k založení kvasu z kukuřice, brambor, obilovin ale i z tvrdých ovocných plodů jako jsou: jablka, zimní hrušky, broskve apd.

Pozor : Pro vinné kvasy použijte pouze produkt s jedním enzymem pektinázy.

Sáček obsahuje 3 enzymy :

  • Amyláza - je enzym, který zajišťuje štěpení škrobu na jednodušší sacharidy a převádí škrob na dextriny a disacharidy.
  • Pektináza - zlepšuje proces zkapalňování rmutu, uvolňuje šťávu z ovoce a zvýrazňuje ovocnou chuť, dovede odstranit zákal.
  • Amyloglukosidáza/gluco amyláza - přemění disacharidy a dextriny (jsou polysacharidy, které se získávají ze škrobů) na glukózu.
Příprava Enzymu 3 v 1 pro rmut na (5 - 25 litrů): Nadrcenou směs cca 8 kg vysypte do kvasné nádoby a přilijte vroucí vodu a vše pořádně promíchejte. Když teplota klesne na 45 - 50°C, přisypte Enzymy 3 v 1 a směs řádně promíchejte a nechte odležet v pokojové teplotě alespoň 2 hodiny. Pro ještě lepší výsledek doporučujeme upravit i PH kvasu na 5 - 6,5 PH. K upravení hodnoty v kvasu se používají lakmusové papírky nebo digitální Ph testy. Pro změnu PH se používá kyselina citronová nebo naopak zásada.

 

 

Složení: Enzym Amylázy, Enzym Glukoamylázy, Enzym Pektinázy.

Balení vystačí na ošetření objemu: 5 až 25 litrů.

 

Do kvasu se přendavají nejdříve enzymy , až poté kvasnice. Enzymy potřebují k aktivaci teplotu v kvasu cca 40-50°C. Kvasnice se přidávají pouze do vlažného kvasu jinak jsou zahubeny. Kvasnice se doporučují přidávat až po 12h po aktivaci enzymu. 

 

 Gert Strand AB-Prestige Švédsko
 921325
Zákazníci, kteří koupili toto zboží, koupili také
8Kg Turbo kvasnice až 20% alkoholu - Turbo Kvasnice 8kg jsou kvasnice, určené pro ovocné kvasy, nebo pro cukerný kvas a dokáží fermentovat až do 20% alkoholu. Název kvasnic 8kg turbo označuje, že 1 balení je určené pro přidání až 8kg cukru. Nepleťte si to z hmotností, váha 1 balení kvasnic je 110g.
8Kg Turbo kvasnice až 20% alkoholu
Oceania Turbo Kvasnice 14-18% - Kvasinky Oceania turbo mají specíální složení pro čistou fermentaci. Tyto kvasnice jsou tolerantní vůči teplotě až k 18% alkoholu . Kvasnice jsou vhodné pro kvasy ze zrna, ovoce a také pro čístý cukerný roztok.
Oceania Turbo Kvasnice 14-18%
Turbo Kvasnice Alcotec 48h - Alcotec 48 Turbo kvasinky jsou téměř nejprodávanější turbo kvasnice na světě.  Za 48h 14% alkoholu.  Pro cukerné a ovocné kvasy.
Turbo Kvasnice Alcotec 48h
Nákupní košík eshop-basket
tick Zboží bylo přidáno
Váš nákupní košík je prázdný.
Položek: 0 ks
Celkem s DPH: 0 Kč

Nákupní košík
Socialní sítě

 

Zboží v akci
86,09 Kč bez DPH
129 Kč 99 Kč

77,39 Kč bez DPH
159 Kč 89 Kč

Najdete nás na facebooku
Refraktometr® Est.2012

Originál je jen jeden!

A ten náš od roku 2012...

Kvalita,

po které toužíte.

Hodnota,

kterou si zasloužíte.

 

Copyright ©

Veškerý obsah

těchto webových

stránek je chráněn

autorským právem.

Není dovoleno 

kopírovat jakýkoliv

obsah stránek. 

Stupnice vyvinuty v naší

společnosti, jsou autorským

právem značky

Refraktometr®

a vztahuje se na ně

právní ochrana registrovaných

technických řešení.

 §   Copyright ©

refraktometr-eshop.cz  

 

Nahoru