Zavřít
Kategorie
Ceny včetně 21% DPH

Nakupujete od plátce DPH. 

 

Výdejní místo
Global Filament s.r.o
Teslova 1129/2
Ostrava
70200
Česká Republika

Petr Machala
+420 725 263 474
info-zavinac-refraktometr-eshop.cz
Kalibrační protokoly:

Včelaři & Evoluční biologie

 V blízké době se 

můžete tešit na

přednášky konané

v naší společnosti, s

panem Ing.Peterkem.

Knihu již

můžete zakoupit:

ZDE

VÝTEŽEK ALKOHOLU V KVASU


 Refraktometrem lze také vypočíst, předpokladaný výtežek alkoholu ve Vašem kvasu.


Předpokládany výtežek alkoholu z ovoce se vypočítává za předpokladu, že známe hodnotu cukernatosti kvasu na počátku kvašení a hodnotu cukernatosti po vykvašení.  


Příklad výpočtu:
Naměřím 20 brix na počátku kvašení
Naměřím 4% brix na konci kvašení

(tyto hodnoty od sebe odečteme 20-4 )  

20-4 = 16   , výsledek 16 vydělíme 2 = předpokladaná vytežnost je tedy 8 litrů abs.alkoholu ze 100l kvasu.
 

"Základem domací pálenky je kvalita, nikoliv kvantita"

           Tým refraktometr-eshop.cz

Nákupní košík eshop-basket
tick Zboží bylo přidáno
Váš nákupní košík je prázdný.
Položek: 0 ks
Celkem: 0 Kč

Nákupní košík
Refraktometr®

Stále posouváme hranice....

Jsme rádi, že jste u toho!

Reg. ochranná známka ®

Kvalita,

po které toužíte.

Hodnota,

kterou si zasloužíte.

 

Osobnost měsíce

Karel Balling

(*1805 Kalek ,† 1868 Praha)

Vytvořil celosvětově

používanou stupnici

cukernatosti °Bg.

zdroj wikipedia

Pro firemní zákazníky:

Jak bude vypadat

Vaše faktura?

Stáhněte si

vzorovou fakturu:

 >>>ZDE<<<

 

Nabídka turbokvasnic

Řezné emulze

Najdete nás na facebooku
Nahoru