Zavřít
Kategorie
Ceny včetně 21% DPH

Nakupujete od plátce DPH. 

 

Výdejní místo
Global Filament s.r.o
Teslova 1129/2
Ostrava
70200
Česká Republika

Petr Machala
+420 725 263 474
info-zavinac-refraktometr-eshop.cz
Kalibrační protokoly:

Včelaři & Evoluční biologie

 V blízké době se 

můžete tešit na

přednášky konané

v naší společnosti, s

panem Ing.Peterkem.

Knihu již

můžete zakoupit:

ZDE

Digitalní refraktometr - řezné emulze 0-85%

 
Kód produktu:
AD600
Vaše cena:
6 920 Kč
Dostupnost:
Na vyžádání
Záruka:
24 měsíců
Počet ks


Cena včetně DPH 

 

Robustní digitální refraktometr je voděodolné přenosné zařízení.Toto je optický přístroj, který měřením indexu lomu stanovuje ve vzorcích koncentraci v řezné emulzi. Měření indexu lomu je jednoduché a rychlé. Nakalibrujte přístroj proměřením deionizované vody a poté změřte váš vzorek. Během několika sekund refraktometr změří index lomu vzorku a po přepočtu zobrazí koncentraci ve stupních Brix. Tento přistroj je přenosný a proto je vhodný i pro měření v terénu. Navíc eliminuje nejistoty, které často vznikají při použití běžných přenosných refraktometrů. Tento přístroj využívá mezinárodně uznávané metody dle ICUMSA (International Commission for Uniform Methods of Sugar Analysis). Teplota v (°C nebo °F) je zobrazena na duálním displeji současně s naměřenou hodnotou spolu s dalšími užitečnými informacemi

Rozsah 0-95% brix

 

Měřicí hodnoty Koncentrace 0 do 85%
  Teplota 0 to 80°C
Rozlišení Cukernatost 0.1 %
  Teplota 0.1°C
Přesnost (@20°C) Cukr ±0.2%
  Teplota 0.3°C (0.5°F)
Teplotní kompenzace   automatická mezi 10 and 40°C
Měřící čas   obvykle 1,5s
Minimalní vzorek   100 µL
Podsvícení   žlutá LED
Měřicí buňka   ocelový kruh se skleněnou prismou
Automatické vypnutí   po 3 minutách nečinosti
     
Typ baterie   9V / vydrží obvykle 5000měření
Velikost,Hmotnost   192 x 104 x 69 mm , 420 g

 

 


Nákupní košík eshop-basket
tick Zboží bylo přidáno
Váš nákupní košík je prázdný.
Položek: 0 ks
Celkem: 0 Kč

Nákupní košík
Refraktometr® Saphire,Red

Reg. ochranná známka ®

Kvalita,

po které toužíte.

Hodnota,

kterou si zasloužíte.

 

Osobnost měsíce

Karel Balling

(*1805 Kalek ,† 1868 Praha)

Vytvořil celosvětově

používanou stupnici

cukernatosti °Bg.

zdroj wikipedia

Pro firemní zákazníky:

Jak bude vypadat

Vaše faktura?

Stáhněte si

vzorovou fakturu:

 >>>ZDE<<<

 

Nabídka turbokvasnic

Řezné emulze

Najdete nás na facebooku
Nahoru