Zavřít
Kategorie
Ceny včetně 21% DPH

Nakupujete od plátce DPH. 

 

Výdejní místo
Global Filament s.r.o
Teslova 1129/2
Ostrava
70200
Česká Republika

Petr Machala
+420 725 263 474
info-zavinac-refraktometr-eshop.cz
Kalibrační protokoly:

Včelaři & Evoluční biologie

 V blízké době se 

můžete tešit na

přednášky konané

v naší společnosti, s

panem Ing.Peterkem.

Knihu již

můžete zakoupit:

ZDE

Kalibrační roztok 11%brix

Kód produktu:
K-3
Vaše cena:
79 Kč
Dostupnost:
Skladem (20 ks)
Záruka:
0 měsíců
Počet ks


Necertifikovaný kalibrační roztok ,

pro orientační ověření správnosti měření refraktometru a jeho kalibraci. 

 

Hodnota - 11% Brix

Přesnost - ±0,1%

Expirace : 12 měsiců

Balení : Jednorázová ampule 2ml

 

 


Návod k použití:

Pomocí destilované vody zkontrolujem nulovou hodnotu refraktometru. V připadě že odečet není 0, pomocí sřoubováku provedeme seřízení. Kápneme zakoupený roztok 11% a odečteme hodnotu. V připadě že Vámi odečtená hodnota není v rozmezí 10,9-11,1 Váš refraktometr neměří v přípustných odchylkách. A máme tři možnosti:

1, Zakoupíme nový přístroj

2, Odchylku přístroje budeme odečítat/přičítat při každém měření.

3, Nakalibrujeme přístroj na nominalní hodnotu roztoku a budeme vždy kalibrovat jen pomocí roztoku. 

 

Zákazníci, kteří koupili toto zboží, koupili také
Kalibrační roztok 10%brix - Kalibrační roztok, s nominálem 10% brix. Určené pro refraktometry se stupnicí Brix.
Kalibrační roztok 10%brix
Refraktometr na pivo 0-31% M - Profesionální refraktometr určený převážně pro pivaře měří cukernatost (obsah cukru) v pivní mladině, pivním rmutu, Dále lze zjistit specifické hmotnosti pivní mladiny. Refraktometr je vybaven ATC (automatickou kompenzací teploty).
Refraktometr na pivo 0-31% M
Nákupní košík eshop-basket
tick Zboží bylo přidáno
Váš nákupní košík je prázdný.
Položek: 0 ks
Celkem: 0 Kč

Nákupní košík
Refraktometr®

Stále posouváme hranice....

Jsme rádi, že jste u toho!

Reg. ochranná známka ®

Kvalita,

po které toužíte.

Hodnota,

kterou si zasloužíte.

 

Osobnost měsíce

Karel Balling

(*1805 Kalek ,† 1868 Praha)

Vytvořil celosvětově

používanou stupnici

cukernatosti °Bg.

zdroj wikipedia

Pro firemní zákazníky:

Jak bude vypadat

Vaše faktura?

Stáhněte si

vzorovou fakturu:

 >>>ZDE<<<

 

Nabídka turbokvasnic

Řezné emulze

Najdete nás na facebooku
Copyright ©

Veškerý obsah

těchto webových

stránek je chráněn

autorským právem.

Není dovoleno 

kopírovat jakýkoliv

obsah stránek. 

Stupnice vyvinuty v naší

společnosti, jsou autorským

právem značky

Refraktometr®

a vztahuje se na ně

právní ochrana.  

 §   Copyright ©

refraktometr-eshop.cz  

 

Nahoru