Zavřít
Kategorie
Ceny včetně 21% DPH

Nakupujete od plátce DPH. 

 

Výdejní místo
Global Filament s.r.o
Teslova 1129/2
Ostrava
70200
Česká Republika

Petr Machala
+420 725 263 474
info-zavinac-refraktometr-eshop.cz
Doporučujeme:
Kalibrační protokoly:

INFORMACE O ZPRACOVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ GDPR


Vážení zákaznící,

Chtěli bychom Vás informovat o způsobu nakládaní s Vašimi osobními údaji dle nařízení GDPR.

Jsme e-shop www.refraktometr-eshop.cz který provozuje společnost Global Filament s.r.o IČ 06027628 z důvodu že potřebujeme odbavit Vaší objednávku zpracováváme Vaše údaje : Jméno,Příjmení,adresu, telefonní číslo a e-mail.

GDPR zákon umožňuje zpracovávat tyto Vaše údaje z důvodu plnění smlouvy.

Vaše osobní údaje budeme zpracovávat po dobu odbavení objednávky a dále pak po dobu, kterou nám ukládají daňové předpisy. 

Správce Vašich osobních údajů v našem e-shopu je jednatel společnosti Global Filament s.r.o, Petr Machala. Který dohlíží na bezpečné zpracování údajů dle GDPR zákona. 

Pro doručení Vaší zásilky musíme poskytnout tyto údaje pro přepravce Vaší zásilky. Nyní spolupracujeme s přepravci DPD(Direct Parcel Distribution CZ s. r. o) a Česká pošta s.p. kteří použijí tyto Vaše osobní údaje, výhradně pouze k doručení zásilky. Objednávka přepravy pro společnost DPD se zpracovává přes platformu DTPshop.cz s.r.o. který rovněž chrání Vaše osobní údaje dle nařízení GDPR.  Tyto společnosti jsou zpracovateli vašich osobních údajů pro doručení Vaší objednávky.

V připadě užití on-line chatu a vyplněním svého jména a emailové adresy při zahajení konverzace informace zpracovává Vaše osobní údaje také vydavatel tohoto softwaru : Smartsupp.com, s.r.o., DIČ CZ03668681. 

Náš eshop beží na vlastní platformě která je nahrána na serverech FORPSI. Platforma je zabezpečena heslem s vysokým stupněm zabezpečení.

Veškeré PC ve společnosti máme zabezpečeny heslem a chráníme tyto Vaše údaje proti zneužití třetí osobou (krádež pc, vloupaní). Prostory kde jsou umístěny PC s vašimi údaji, jsou hlídany nepřetržitou službou bezpečnostní agentůry.   

Zavazujeme se za společnost Global Filament s.r.o, že Vaše údaje budou vždy v bezpečí. 

Jako zakazník máte práva dle nařízení GDPR o zpracováním Vašich údajů a naše společnost Vám poskytne plnou součinnost. (vymazaní osobních údajů z naši e-shopové platformy apod.) Vyjímkou jsou Vaše údaje na faktuře, které máme ze zákona povinnost archivovat 10let.

 

Kompletní naše povinnosti dle GPDR a vaše práva, naleznete na stránkách úŕadu pro ochranu osobních údajů na adrese : https://www.uoou.cz/gdpr/ds-3938/p1=3938

 

Jednatel společnosti : Petr Machala

 




Nákupní košík eshop-basket
tick Zboží bylo přidáno
Váš nákupní košík je prázdný.
Položek: 0 ks
Celkem: 0 Kč

Nákupní košík
Kontaktujte nás:

+420 725 263 474

Po - Pá 8:00-17:00 

Pro firemní zákazníky:

Jak bude vypadat

Vaše faktura?

Stáhněte si

vzorovou fakturu:

 >>>ZDE<<<

 

Nový model RHX-MS!

Představuji se Vám,

jsem nový RHX-MS!

 


Nabídka turbokvasnic

Řezné emulze

Údaje pro platbu převodem:

Klikněte zde:

ÚHRADA ZBOŽÍ

Najdete nás na facebooku
Včelaři & Evoluční biologie

 V blízké době se 

můžete tešit na

přednášky konané

v naší společnosti, s

panem Ing.Peterkem.

Knihu již

můžete zakoupit:

ZDE

Nahoru