Zavřít
Kategorie
Ceny včetně 21% DPH

Nakupujete od plátce DPH. 

 

Výdejní místo
Global Filament s.r.o
Teslova 1129/2
Ostrava
70200
Česká Republika

Petr Machala
+420 725 263 474
info-zavinac-refraktometr-eshop.cz
Kalibrační protokoly:

Včelaři & Evoluční biologie

 V blízké době se 

můžete tešit na

přednášky konané

v naší společnosti, s

panem Ing.Peterkem.

Knihu již

můžete zakoupit:

ZDE

ENZYMY


Enzymy pro kvasný proces.

 


Amylázy : Jsou to enzymy rozkladající škrob. Při zakládaní kvasu ze obilí nebo brambor je přidaní těchto enzymu téměř nutností. Některé kvasnice tento enzym obsahují. Vybírejte vždy kvasnice které buď obsahují tento enzym (př.Rum Turbo,Whiskey Turbo...) nebo přidáme enzymy zvlášť k Vašim oblíbeným kvasinkám.

 


Pektinázy : Jsou to podpůrné látky ovoce a jsou dostupné prakticky ve všech druzích ovoce. Při dodání enzymu pektinázy společně s kvasinkami dosáhneme úplného prokvašení. Enzymy ve správném množství, zvládnou spolu s kvasinkami rozložit i nedrcené ovoce (např. Jablka). Výsledná pálenka získá také lepší aroma. Při použití pektinázy eliminujeme problémy se zastavováním kvasného procesu.


Pektinázu můžete k Vašim turbovasinkám nakoupit zde : Enzym pektináza 1g

 

 

 


Nákupní košík eshop-basket
tick Zboží bylo přidáno
Váš nákupní košík je prázdný.
Položek: 0 ks
Celkem: 0 Kč

Nákupní košík
Refraktometr® Saphire,Red

Reg. ochranná známka ®

Kvalita,

po které toužíte.

Hodnota,

kterou si zasloužíte.

 

Osobnost měsíce

Karel Balling

(*1805 Kalek ,† 1868 Praha)

Vytvořil celosvětově

používanou stupnici

cukernatosti °Bg.

zdroj wikipedia

Pro firemní zákazníky:

Jak bude vypadat

Vaše faktura?

Stáhněte si

vzorovou fakturu:

 >>>ZDE<<<

 

Nabídka turbokvasnic

Řezné emulze

Najdete nás na facebooku
Nahoru